Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008

Ο Υπουργός Γεωργίας Μ. Πολυνείκης και οι αφλατοξίνες

Ανακαλύφθηκαν αφλατοξίνες στο γάλα. Από τότε έγινε ένα αλαλούμ και όλοι ψάχνουν απελπισμένα να βρουν τη ρίζα του κακού. Ο α-συντονισμός των Υπηρεσιών του Υπουργείου Γεωργίας είναι κανονικός.
Και για την απόσειση των δικών του πολιτικών ευθυνών ο Υπουργός Γεωργίας ακολούθησε την πεπατημένη: διέταξε διοικητική έρευνα προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες και αμέλεια των αρμοδίων υπηρεσιών!!! Λες και ο ίδιος δεν ξέρει αν υπάρχουν ευθύνες, δηλαδή δεν ξέρει τι γίνεται στο Υπουργείο του και θα του το πει ο ερευνών λειτουργός!!!
Η τακτική αυτή είναι παλιά. Είναι μια από τις μεθόδους πολιτικής ανευθυνοποίησης. Αν η φασαρία καταλαγιάσει, η έρευνα θα ξεχαστεί. Αν συνεχιστεί, θα τα φορτώσουν σε κάποιο υπάλληλο για να αθωωθούν οι ίδιοι στα μάτια της κοινωνίας.
Ποιος είναι ο κ. Πολυνείκης;
Μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του μας είπε ότι θα φέρει νερό από το Λίβανο. Ο Λίβανος δεν είχε ιδέα ότι θα μας δώσει νερό δωρεάν και γελοιοποιήθηκε η κυβέρνηση πακοσμίως!!!
Στις γιορτές του Πάσχα γύριζε τις υπεραγορές και μας έλεγε το αυτονόητο, ότι δηλαδή υπάρχει επάρκεια αγαθών!!!
Το Μάϊο στη Βουλή μας ενημέρωσε ότι τον εκβίαζε ιδιωτική εταιρεία για τη μονάδα αφαλάτωσης, αλλά εκείνος στάθηκε ανυποχώρητος!!!
Έλεος πια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: