Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Να παραιτηθεί αμέσως ο Υπουργός Γεωργίας Μ. Πολυνείκης

Το αλαλούμ με τις αφλατοξίνες συνεχίζεται ομαλά. Γίνονται αναλύσεις επι αναλύσεων σε ένα σωρό χημεία, ο α-συντονοσμός των κρατικών υπηρεσιών είναι εμφανής και για τους τυφλούς και η δημόσια υγεία, δηλαδή η υγεία του ανθρώπου πέρασε σε δεύτερη μοίρα.
Το τι λένε οι άνθρωποι δε λέγεται.
Είπαν ότι το σύστημα λειτούργησε. Λες και ο σκοπός του συστήματος είναι να εντοπίσει το πρόβλημα και όχι να το λύσει, δηλαδή να προστατεύσει αποτελεσματικά την υγεία των πολιτών.
Ο Χριστόφιας θύμωσε της Αντρούλας Βασιλείου γιατί βιάστηκε να κάνει δηλώσεις χωρίς να ενημερωθεί. Δηλαδή της έστειλε το μήνυμα: "εγώ σε διόρισα και τώρα βγάζεις και γλώσσα"!!!
Οι χειρισμοί της κυβέρνησης δείχνουν ότι στόχος δεν είναι η προστασία του ανθρώπου αλλά συγκεκριμένων συμφερόντων. Γι αυτό και ο Υπουργός Γεωργίας εξαφανίστηκε από τα ΜΜΕ και βάζει τους υπηρεσιακούς να μιλούν.
Όμως η πολιτική ευθύνη είναι αποκλειστικά δική του. Αυτός είναι ο αρμόδιος να συντονίσει τις υπηρεσίες για προστασία του πολίτη. Και παρόλες τις προσπάθειές του δεν τα κατάφερε. Γι αυτό να παραιτηθεί και να πάει σπίτι του. Σε λίγο χρόνο έχει κάνει τόσα πολλά που και το στοιχείο της ανοχής έχει εκλείψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: