Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

Απευθείας διαπραγματεύσεις για το κυπριακό: Δραματοποίηση προειλημμένων αποφάσεων!!!

Είναι απόλυτα σαφές στον κάθε Κύπριο ότι το φθινόπωρο θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις Χριστόφια – Ταλάτ για την επίλυση του κυπριακού προβλήματος. Το προανήγγειλε στις 22/6/2008 ο Άγγλος Ύπατος Αρμοστής, το προανήγγειλε ο Ταλάτ και το προετοίμασε και ο Χριστόφιας. Ως εδώ κανένα πρόβλημα.
Τι κάνει η ελληνοκυπριακή πολιτική ηγεσία; Αυτές τις μέρες ενημερώνονται τα κόμματα - σε ξεχωριστές συναντήσεις - από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το έργο των ομάδων εργασίας και δίνουν το πράσινο φως στο Χριστόφια για να αρχίσει διάλογο με τον Ταλάτ!!! Τέτοια κακόγουστη σκηνοθεσία δεν έχει ξαναφτιαχτεί. Καμώνονται ότι συζητούν για να αποφασίσουν , ενώ οι αποφάσεις έχουν ληφθεί προ πολλού!!! Είναι μια κλασική μέθοδος αυτοεξαπάτησης!!! Φυσικά οι ίδιοι πιστεύουν ότι με τέτοιες σκηνοθεσίες εξαπατούν τους πολίτες.
Και υποτίθεται ότι θα ακολουθήσει η συνάντηση Χριστόφια – Ταλάτ κατά την οποία θα αξιολογηθεί το έργο των ομάδων εργασίας και θα αποφασιστεί κατά πόσο θα αρχίσουν απευθείας διαπραγματεύσεις των δύο ηγετών!!! Δηλαδή θα ξαναποφασίσουν αυτά που ήδη έχουν αποφασίσει!!!
Όλοι αυτή συγχορδία χειρίζεται τις τύχες των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων. Όλοι μαζί αυτοεξαπατώνται και αλληλοεξαπατώνται. Είναι και αυτό μια πρόοδος αφού δεν αλληλοσκοτώνονται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: