Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Οι «καλοί» μας κατακτητές:κόμματα , ΜΜΕ, συντεχνίες...

Η οικονομική κρίση απεκάλυψε το αληθινό πρόσωπο των κομμάτων και των συνδικαλιστών.
Τα  κόμματα ως κατακτητές της κοινωνίας
Και τα μεν κόμματα, ανεξάρτητα από το πολιτικό προϊόν που διακινούν προς άγραν πελατών, έκαναν –όπως ήταν αναμενόμενο – την επιλογή τους. Ομόφωνα αποφάσισαν ότι ανάμεσα στην κοινωνία –την οποία υποτίθεται ότι εκπροσωπούν – και την διεθνή οικονομική και πολιτική ολιγαρχία, τρέχοντας ταυτίστηκαν με τα συμφέροντα των διεθνών πατρώνων τους. Οι συσχετισμοί δύναμης στην παρούσα περίσταση και το προσωπικό/κομματικό συμφέρον τους ώθησαν στη συγκεκριμένη επιλογή. Έτσι ενεργούσαν πάντοτε. Το πρόβλημα στην Κύπρο αυτή τη στιγμή είναι όχι οικονομικό αλλά πολιτικό: η ολιγαρχική πολιτική τάξη στο σύνολό της στρέφεται εναντίον της κοινωνίας με σκοπό να συνεχίσει να αντλεί ανενόχλητη με τις ευλογίες των διεθνών πατρώνων τους πλούτο ,προνόμια και εξουσία. Είναι τόσο αφελείς μέσα στην απληστία τους που αδυνατούν να αντιληφθούν  ότι ουσιαστικά υπο-χειριάζονται σε τρίτους, οι οποίοι ανά πάσα στιγμή θα τους εξαποστείλουν.
Η ομοφωνία των κομμάτων δεν έχει καμία σχέση με την οικονομική κρίση, αλλά στέλλει το μήνυμα στη λεγόμενη αγορά ότι είναι πειθήνια όργανά της, είναι αποτελεσματικά φερέφωνά της, είναι αποφασισμένα να εκτελούν τις όποιες εντολές της με αντάλλαγμα φυσικά να μην τους εκπαραθυρώσουν.Η οικονομική κρίση θα συνεχιστεί. 
Στην  επιλογή τους αυτή τα κόμματα δεν είχαν καμία δυσκολία. Θεωρούν τους εαυτούς τους ως πολιτικούς κατακτητές της κοινωνίας και αυτή η πρόσληψη της πολιτικής είναι που τους επιτρέπει με τόση ευκολία να στρέφονται ανερυθρίαστα εναντίον της κοινωνίας. Ως πολιτικοί κατακτητές τα κόμματα μπορούν να αποφασίζουν ό,τι τους κατέβει και να το επιβάλλουν στην κοινωνία. Οι ίδιοι θεωρούν ότι η ιδιότητα του κατακτητή της κοινωνίας επιτρέπει στους ίδιους να φορτώνουν τα όποια οικονομικά βάρη στους υπόδουλους κατοίκους του νησιού. Γιατί ο κάθε ηγεμονίσκος πιστεύει ότι ο λαός δεν έχει ούτε βούληση ούτε γνώμη. Επομένως αν οι κομματοκράτορες λειτουργούν ως τοποτηρητές της διεθνούς τάξης στην Κύπρο δεν αφορά το λαό, είναι ζήτημα αποκλειστικά δικό τους, εφόσον οι ίδιοι έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να αποφασίζουν για τις τύχες του λαού. Η αναβιώση νεο-σουλτάνων και νεο-ιμπεριαλιστών με το μανδύα του κομματικού εγκάθετου. 
Οι σύντροφοι των κομμάτων: ΜΜΕ
Η εξαπάτηση της κοινωνίας από τα κόμματα δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τη συνδρομή των συν-κατακτητών της κοινωνίας, των ΜΜΕ. Οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ μαζί με τους ιδιοκτήτες της πολιτικής –τα κόμματα-συνεργάζονται άψογα στη διαμόρφωση της πραγματικότητας που τους συμφέρει. Με τη συνδρομή ειδικών –φερεφώνων τους κινδυνολογούν, καλλιεργούν το φόβο για να υποτάξουν τον «αμαθή» όχλο. Και αφού φτιάξουν το κλίμα, με βάση το φτιαχτό προχωρούν σε αποφάσεις!!!
Οι συνοδοιπόροι των κομμάτων: η συνδικαλιστική γραφειοκρατία
Η ΣΕΚ,η ΠΕΟ και η ΠΑΣΥΔΥ –οι τρεις «μεγάλες» συνδικαλιστικές οργανώσεις –μάτι ανάλογο των «Μεγάλων πλανητικών Δυνάμεων» λειτουργώντας ως συνοδοιπόροι των κατακτητών της κοινωνίας – κομμάτων και ΜΜΕ- και ως επαγγελματίες μοιρολογίστρες εκσφενδονίζουν κάτι άναρθρες κραυγές αναβιώνοντας τον προ-ιστορικό άνθρωπο. Φωνάζουν στα ΜΜΕ, καταγγέλλουν αλλά το πιο σημαντικό, είναι ότι στο τέλος συναινούν «διαφωνώντας» με τους υπόλοιπους κατακτητές.
Αφού τους κατήργησαν τα κόμματα, αποφάσισαν να απεργήσουν για να στείλουν μήνυμα ότι δεν θα ανεχθούν στο μέλλον παρόμοια συμπεριφορά!!!
Το περιπαίξιμο των εργαζομένων από τους εργατοπατέρες είναι η αποθέωση της ευφυούς συμπαιγνίας τους με τους πάτρωνές τους, τα κόμματα. Το ζήτημα δεν είναι τα αντι-λαϊκά μέτρα της κομματικής ολιγαρχίας, αλλά ο παραγκωνισμός των συντεχνιών,λένε. Τέτοιο δούλεμα δεν ξανάγινε. Τα κόμματα αποφασίζουν χωρίς τις συντεχνίες μετά από συνεννόηση με το «αμαρτωλό» κατεστημένο τρίπτυχο – ΠΕΟ, ΣΕΚ, ΠΑΣΥΔΥ- , διευκολύνοντας έτσι την αποδοχή των μέτρων, αφού η τυχόν συμμετοχή των τριών οργανώσεων στο διάλογο για τα μέτρα ουσιαστικά θα καθιστούσε ανέφικτα τα μέτρα. Θα ήταν εκ των πραγμάτων  υποχρεωμένες να αντιδράσουν. Και αφού ουσιαστικά στην πράξη αποδέκτηκαν τον παραγκωνισμό τους με «μοιρολόγια», βγαίνουν με αγωνιστικές κορώνες στους αφελείς εργαζόμενους και στάσεις εργασίας για το αδήλωτο μέλλον!!!
Οι συνδικαλιστές – γραφειοκράτες ουσιαστικά συνήργησαν σε βάρος των μελών τους μαζί με τους κομματικούς πάτρωνές τους. Και δικαιολογημένα, γιατί η συνδικαλιστική γραφειοκρατία στηρίχθηκε όχι σε μια αυτόνομη έκφραση των εργαζομένων, αλλά στην υποταγή και στην εξάρτηση από το κράτος και τα κόμματα. Ή αυτό που σήμερα λέγεται συνδικαλισμός είναι στην πράξη κρατικοδίαιτοι και κομματικοδίαιτοι γραφειοκράτες συμπληρώματα – εξαρτήματα. Ή η επιβίωση των λεγόμενων συνδικαλιστικών οργανώσεων ως γραφειοκρατικών και ιεραρχημένων οργανισμών εξαρτάται πλήρως από το κράτος και τα κόμματα. Τα προνόμια, ο πλούτος και η εξουσία που απολαμβάνουν οι οργανώσεις και οι συνδικαλιστές είναι ανάλογα των κομμάτων και των πολιτικών. Γι αυτό και οι τρεις οργανώσεις-ΠΕΟ,ΣΕΚ,ΠΑΣΥΔΥ- επέλεξαν με εύσχημο τρόπο να ταυτιστούν με τους πάτρωνές τους και να στραφούν εναντίον των μελών τους, κατά ανάλογο τρόπο που τα κόμματα επέλεξαν να να ταυτιστούν με τους διεθνείς πάτρωνές και να στραφούν εναντίον της κοινωνίας.
Η συγχορδία των εξουσιαστών
Η συγχορδία των ολιγαρχικών στην Κύπρο- πολιτικοί και κόμματα, συντεχνίες και συνδικαλιστές, ιδιοκτήτες των ΜΜΕ και δημοσιογράφοι, ΟΕΒ, ΚΕΒΕ και ΣΙΑ, αυτο-ανακηρυχθέντες οικονομικοί αναλυτές της ολιγαρχικής πραγματικότητας – στέλλουν πράγματι το μήνυμα στους διεθνείς πάτρωνές τους ότι είναι πολύ ικανοί να λάβουν αποτελεσματικά μέτρα εναντίον του όχλου.Με θεατρινισμούς και κενολογίες και άμετρη υποκρισία πραγματικά δίνουν πιστοποιητικά ότι είναι γνήσιοι εξουσιαστές του αμαθούς όχλου. Ο στόχος τους είναι μόνο ένας: τη δική τους παροιμιώδη ανικανότητα να διαχειριστούν τα υλικά αγαθά που ανήκουν σε όλους, τη δική τους αξεπέραστη απληστία να την πληρώσει ο μισθοσύντηρητος, ώστε να συνεχίσουν ανενόχλητοι να απολαμβάνουν ως κατακτητές τα προνόμιά τους.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ
Όλοι οι πολιτικοί να οδηγηθούν ενώπιο δικαστηρίου για πολιτικά εγκλήματα κατά της κοινωνίας. Δεν είναι δυνατόν ο κάθε ανίκανος να διαχειριστεί το δημόσιο πλούτο να παριστάνει και τον εκπρόσωπο της κοινωνίας και , ακόμα περισσότερο, το σωτήρα της.
Οι συνδικαλιστές να παραιτηθούν άμέσως αφού εξώφθαλμα δεν μπορούν να προασπίσουν τα συμφέροντα των εργαζομένων ή ακόμα γιατί με τη στάση τους συνεργούν σε αποφάσεις που στρέφονται εναντίον των μελών τους.
ΤΟ ΚΕΒΕ και η ΟΕΒ στα πλαίσια της ελευθερης οικονομίας να υποχρεωθούν με νόμο να κάμουν επενδύσεις για να την προασπίσουν!!!!!!!!!!!! (ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ)
Στα κυπριακά ΜΜΕ να απαγορευτεί να εκπέμπουν στην Κύπρο!!!
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΦΕΡΕΦΩΝΩΝ.ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ.
ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ
Υ.Γ.Οι θεατρινισμοί του Γ.Γ.της ΠΑΣΥΔΥ είναι πρωτόγνωροι: εξαγγέλλει απεργία εναντίον της κυβέρνησης, δραματικά συναντιέται με τον Πρόεδρο, και δραματικά την ακυρώνει!!!Έλεος, έλεος, έλεος. Και υπάρχουν αφελείς που δίνουν πίστη στα λεγόμενα των συνδικαλιστών. Ρε, ξυπνάτε, είναι συμπαίκτες όλοι τους σε βάρος σας. Θα σας ρουφήξουν το αίμα, δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο!
Υ.Γ. Το τρίπτυχο Μωυσέως-Κυρίτσης-Χατζηπέτρου ιεραρχικά επέβαλαν το σενάριό τους σε όλες τις άλλες συνδικαλιστικές οργάνωσεις. Και τους ακολούθησαν όλοι στο όνομα της δήθεν ενότητας του συνδικαλιστικού κινήματος!!!ΖΗΤΩ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ!!!Άχρηστοι, ρε άχρηστοι!!!
Υ.Γ.Μετά τη σοβαρή προσέγγιση του Γ.Γ. της ΠΕΟ ότι κάνει στάση εργασία για το μέλλον, προσωπικά αποφάσισα να γινω ένας πιστός ορθόδοξος χριστιανός για να κερδίσω την επουράνια πολιτεία. Κανεί ρε, δήθεν αριστεροί που νομίζετε ότι ξεχειλίζετε από εξυπνάδα γιατί υπάρχουν πρόβατα που σας πιστεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: