Σάββατο 24 Μαΐου 2008

Η Συνθήκη της Λισσαβόνας και η αντιδημοκρατική νοοτροπία της κυβέρνησης Χριστόφια!!!

Ο Υπ. Εξωτερικών Μ. Κυπριανού ανέφερε στη Βουλή στις 22/5/2008 ότι η κυβέρνηση δεν έχει ετοιμάσει ειδικό πρόγραμμα για ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με τη Συνθήκη της Λισσαβόνας.Πρόσθεσε ακόμα ότι δεν κρίθηκε αναγκαία η ενημέρωση γιατί κυρίως αφορά διοικητικά θέματα και δεν επηρέαζει άμεσα τους πολίτες!!!
Αυτή είναι η προσέγγιση της «αριστερής» κυβέρνησης Χριστόφια. Βάση της είναι η άγνοια του πολίτη, δηλαδή η περιθωριοποίηση του πολίτη. Πιο αντιδραστικές λογικές δε γνώρισε ο τόπος. Λογικές που πηγάζουν από τους αντιδραστικούς κύκλους της Ε.Ε.. Ο αρχιτέκτονας του «Ευρωσυντάγματος» ντ΄Εσταίν δήλωσε κυνικά: «Η κοινή γνώμη πρέπει να οδηγηθεί, χωρίς να το γνωρίζει, στην υιοθέτηση των προτάσεων που δεν τολμούμε να τις παρουσιάσουμε με άμεσο τρόπο». Εισηγείται ο άνθρωπος την εξαπάτηση των ευρωπαίων πολιτών και αυτό ακολουθεί και η κυβέρνηση Χριστόφια!!!
Φυσικά η συνέπεια και η αξιοπιστία της κυβέρνησης δεν έχει όρια. Στις 11/4/2008 είχε ενημερώσει τη βουλή ότι ανεξάρτητα από τη συζήτηση του θέματος στη Βουλή η κυβέρνηση θα ενημερώσει τους πολίτες !!! Πότε θα μας ενημερώσετε δηλαδή; Μετά την κύρωση του Συντάγματος από τη Βουλή; Αυτή είναι η δημοκρατική σας ευαισθησία; Η αποθέωση ολιγαρχικών πρακτικών και λογικών μεγαλουργεί και στην Κύπρο και στην Ευρώπη.
Μόνο οι ηλίθιοι δεν οργίζονται με αυτή την προσβλητική αντιμετώπιση της κυβέρνησης είτε αριστεροί είτε δεξιοί είτε κεντρώοι. Εξάλλου η ηλιθιότητα δεν έχει χρώμα!!!
Άντε τώρα, να ζητήσει και δημοψήφισμα!!! Θα σε μαστιγώσουν οι «δημοκράτες» στην πλατεία Ελευθερίας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: