Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

Απίστευτο!!! Τελετή υποδοχής του νερού από τις αρχές!!!

Το κράτος, η εκκλησία και οι τοπικές αρχές αποφάσισαν να οργανώσουν τελετή υποδοχής του δεξαμενόπλοιου που μεταφέρει νερό από την Ελλάδα!!! Λες και είναι δωρεάν και θα εκφράσουμε έτσι την ευγνωμοσύνη μας προς το δωρητή. Ο επιχειρηματίας, που μεταφέρει το νερό, εισέπραξε 35 εκατομμύρια ευρώ, ο κυπριακός λαός πλήρωσε 43 εκατομμύρια συνολικά και επιπλέον το βάζουν να πανηγυρίζει.
Αντί να ζητήσουν γονυπετείς συγνώμη από τους πολίτες αναλαμβάνοντας πλήρως τις πολιτικές τους ευθύνες, οργανώνουν τελετές υποδοχής με έξοδα των πολιτών!!!
Γιατί;
Για να καλύψουν την απρονοησία τους, την ανικανότητά τους, «τις ανόσιες» πράξεις τους με τελετουργίες που θα αποπροσανατολίσουν τους πολίτες, ώστε να ξεχάσουν και αυτό το «πολιτικό έγκλημα».
Εισήγηση: Αφήστε μας και χωρίς ψωμί για να έχουμε τη δυνατότητα να διοργανώσουμε μια λαμπρή τελετή υποδοχής του πλοίου που θα μεταφέρει το σιτάρι!!! Επιπλέον εισηγούμαι να γίνουν ολονύκτιες ακολουθίες στις εκκλησιές , ώστε ο θεός να έχει καλά το καράβι με το σιτάρι. Και την ημέρα της άφιξης του πλοίου να κηρυχθεί δημόσια αργία, ώστε οι πολίτες να μπορούν να συμμετέχουν στις πανηγυρικές εκδηλώσεις.
Αυτές είναι επιλογές της δήθεν αριστερής κυβέρνησης Χριστόφια. Έλεος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: