Δευτέρα 28 Απριλίου 2008

Υπουργοί δήλωσαν: "Υπάρχει επάρκεια αγαθών στην αγορά"!!!

Υπουργοί, τις παραμονές του Πάσχα, προβάλλονταν στις τηλεοράσεις να περιφέρονται σε αγορές και υπεραγορές και μετά να δηλώνουν με περηφάνεια: "Υπάρχει επάρκεια αγαθών"!!!

Κύριοι υπουργοί, δεν χρειαζόταν να μας πείτε ότι υπάρχει επάρκεια αγαθών. Αυτό το ξέρουν όλοι οι πολίτες. Άρα δε μας είπατε τίποτε απολύτως. Ή πιο σωστά μας είπατε το αυτονόητο στο δεδομένο χρόνο.

Αυτή είναι η δουλειά του πολιτικού; Να λέει αυτά που γνωρίζει ο καθένας; Μα τότε, τι σόι ειδικοί είσαστε και μάλιστα απαιτείται να νέμεστε μόνο εσείς την εξουσία; Και μάλιστα να αδροπληρώνεστε και να μην παράγετε μια σκέψη για το κοινόν μας καλό αλλά να μας λέτε κοινοτυπίες.

Εντάξει, τα ΜΜΕ δεν είχαν ειδήσεις και είπατε να τους διευκολύνετε. Γιατί ο Υπουργός είναι πελάτης των ΜΜΕ; Δηλαδή την πραγματική εξουσία την έχουν οι καναλάρχες και οι πολιτικοί φορείς της εξουσίας βρίσκονται σε πελατειακή εξάρτηση από αυτούς;

Υπάρχει και κάτι θετικό σε τέτοιες ενέργειες. Ο κάθε πολίτης συνειδητοποιεί ότι και ο ίδιος μπορεί να είναι Υπουργός και να δηλώνει με σοβαρότητα μπροστά στις κάμερες: "Υπάρχει επάρκεια αγαθών"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: